1989. július 17-én megalakult Társaságunk, akkori nevén Interauditor Kft.

2021. során a társaság két társasággá alakult át, majd 2023-ban a társaságok az Interauditor nevet CMT-re változtatták, így jött létre mai formájában a CMT Audit Kft és CMT Consulting Kft, mely társaságok neve alatt végezzük könyvvizsgálati és tanácsadási szolgáltatásainkat  - mindkét társaságunkban azonos szakember gárdával, vezetéssel és szemlélettel  - immár több mint 30 éve töretlen lelkesedéssel.


CMT csoport fenti társaságai tevékenységünket változatlan formában, jogfolytonosan végzik tovább, ügyfeleinknek nincs teendője.

A jövőben is változatlan minőségű könyvvizsgálati, adótanácsadási, transzferárazási, egyéb tanácsadási szolgáltatásokkal állunk meglévő és új ügyfeleink rendelkezésére. 

 (2023.07.31-én a CMT Audit Kft-ből való kiválással létrejött az Interauditor Tanácsadó Kft, a jövőben a CMT csoporttól elkülönült tulajdonosi háttérrel és vezetéssel működő tanácsadó társaság.)Több mint 30 éves tapasztalatunk és ügyfeleink sikerei iránti elkötelezettségünk tesz minket kiemelkedő szereplővé a könyvvizsgálat és pénzügyi tanácsadási szolgáltatások piacán. Szakembereink, vezetőink célja, hogy magas minőségű szolgáltatásaink nyújtásával megbízható, stabil üzleti kapcsolatokat építsünk ki partnereinkkel.


home1-1


Miért minket válasszon:

-          Tapasztalat: Több mint 30 év sikeres munka a könyvvizsgálat területén tesz minket megbízható és elismert szakemberekké a piacon.

-          Személyre szabott megoldások: Ügyfeleink egyedi igényeire szabott megoldásokat kínálunk, hogy segítsük az Ön vállalkozását a növekedés és siker felé vezető úton.

-          Kiváló szakértők: Kiváló szakértőkből álló csapatunk az aktuális jogszabályok és pénzügyi trendek ismeretével segíti ügyfeleinket a hatékonyabb működésben és a pénzügyi célok elérésében.

-          Ügyfélorientáltság: Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Minden ügyfelünket személyes figyelemmel és gondoskodással kezeljük.

-          Innováció: Az állandó fejlődés segít abban, hogy mindig a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk az ügyfeleinknek.

Legyen részese sikereinknek és bízza ránk pénzügyi, számviteli kérdéseinek megoldását. 

Elérhetőségünk
2. i-87VZLkg-X2_3
1+
Év folyamatos jelenlét
446+
Sikeres projekt
1+
Állandó Munkatárs
1
Üzletág

Könyvvizsgálók

Társaság könyvvizsgálói rendelkeznek, IFRS, kibocsátói, pénzügyi intézményi, költségvetési és befektetési vállalkozási minősítésekkel és szakmai tapasztalatokkal.

fzs

Freiszberger Zsuzsanna

lakatos e

Lakos Edit


mória vali

Móri ferencné


Riez D

Riez Dóra


Munkatársaink